-->

Inboedelontruiming

Bij een inboedel ontruimen of huis leegmaken komt veel kijken, wij zijn de beste inboedel ontruimers uit de regio en ontruimen elke woning. Elke woningontruiming ontzorgen wij. Zoekt u een boedelbak met chauffeur en goedkoop… of de beste verhuisservice met bakwagen… gratis offerte!

Wij zijn ons er van bewust dat u bij een nalatenschap een emotionele lading kan hebben en besteden hier dan ook veel aandacht aan. Eventuele onderlinge verdeling begeleiden wij ook. Flat ontruimen – huis ontruimen – appartement ontruimen – bedrijfshal ontruimen ? Wij leveren op volgens woningbouw norm. Woningontruimingen is meer dan een huis leegmaken. Huis opleveren volgens woningbouw heeft als voordeel dat er geen gezeur achteraf komt. Wij ontruimen voor particulieren, notarissen, bedrijven, deurwaarders, stichtingen, goede doelen en woningbouw. Zeker als u executeur testamentair bent zijn wij voor u een uitkomst!

Gratis offerte binnen de regio, gratis offerte via foto materiaal, gratis offerte na taxatie. Inboedel “ontruimer” zijn is elke dag een kijk in het leven van een ander, na overleg houden wij dan ook altijd foto, bankgegevens apart voor de nabestaande, deurwaarder, notaris of executeur testamentair. Het kan zijn dat wij korting geven op meubels of inboedel goederen, antiek, sieraden of kostbaarheden, de verkoop voor u regelen of transport naar een veilinghuis.

Een ontruiming kost niet altijd geld, soms houdt u er wat aan over! Gratis woning laten ontruimen! Het kan zijn dat uw moeder of vader naar een tehuis moet en de rest van de inboedel ontruimd moet worden, natuurlijk verzorgen wij ook de verhuizing voor u! Huis opgeleverd en er moet een schoonmaak team doorheen, of nog geschilderd worden….doen wij. Woning verkoop klaar opleveren en eventueel zelfs een koper aandragen voor het huis. Huis leeg en verkocht in 1 dag…het kan!

Woning leeg laten maken in de regio kan op korte termijn of met spoed. Een spoed ontruiming in de buurt kan de dag na offerte of betaling al plaats vinden. Een woning of huis ontruimen duurt meestal 1 dag, dan is het huis leeg en schoon.
Ontruimingen is wat wij leuk vinden en goed kunnen. Wilt u een gratis offerte voor de inboedel ontruiming neemt u dan contact op.

Meer weten over inboedelontruiming?

Antikipedia geeft u graag advies. Mail gerust voor meer informatie naar info@antikipedia.nl of ga naar contact.

Neem contact op