--> Antikipedia - Taxatie antiek en inboedel

Antiek taxeren

Taxatie antiek en inboedel 

Afstand doen van bezittingen kan een emotionele gebeurtenis zijn. Zeker in geval van overlijden, maar ook bij een verhuizing of scheiding zijn impactvolle momenten. In een toch al moeilijke periode is het natuurlijk onwenselijk dat er onenigheid bestaat over de waarde van de inboedel en de manier waarop dit verdeeld moet worden. Met het inschakelen van een professionele, integere én onafhankelijke taxateur kunnen dergelijke nare situaties worden voorkomen. Antikipedia is dé partij die niet alleen de woning vakkundig ontruimt, maar ook helderheid schept in de waarde van de inboedel.

Waarom de inboedel door Antikipedia laten taxeren?

Een taxatie is de meest eerlijk manier om de totale waarde van een inboedel te bepalen. Door de gehele inboedel of bijzondere items te laten taxeren, verkleint u de kans op discussies of zelfs ruzies. Een taxatie, uitgevoerd door een onafhankelijk partij zoals Antikipedia, zorgt voor duidelijkheid in een vaak toch al intense periode. Daarbij kunt u ervan op aan dat u een passende prijs krijgt voor de inboedel. Dat is een prettig idee, zeker wanneer het de geliefde spullen van een dierbare betreft of waar veel herinneringen aan kleven.

Hoe gaat een taxatie bij Antikipedia in zijn werk?

Antikipedia verzorgt taxatierapporten in opdracht van particulieren, notarissen, deurwaarders en diverse veilinghuizen. Hierbij wordt een volledige lijst samengesteld van de te taxeren items, waaraan een realistische en marktconforme waarde wordt toegekend. Met de juiste waarde in een helder overzicht, kunt u besluiten wat u met de items wilt doen. Geeft u de voorkeur om het verkoopproces uit handen te geven? Ook hierbij kan Antikipedia u adviseren en het verkoopproces eventueel verzorgen. Dan bent u in ieder geval gegarandeerd van een eerlijke prijs!

Meer weten over taxatie?

Wilt u meer weten over het taxeren van (een gedeelte van) de inboedel? Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. 

Vraag nú een vrijblijvende offerte!

In welke Regio werkt antikipedia?

Antikipedia werkt in heel Nederland, maar vooral in de provincies: Gelderland, Noord-brabant en Overijssel.

Tevreden klanten wonen in plaatsen als: Arnhem, Oosterbeek, Nijmegen, Den Bosch, Veenendaal, Ede, Apeldoorn, Zutphen & Doetinchem