--> Antikipedia - Professionele woningontruiming

Huis ontruimen

Woningontruiming

Woningontruiming is veel meer dan simpelweg het leeghalen van een woning. Zeker wanneer er sprake is van een bijzondere situatie zoals een overlijden, echtscheiding of verhuizing naar een seniorenwoning. Een huis ontruimen vraagt daarom niet alleen om een professionele, maar ook een respectvolle en integere aanpak. Zodat u als bewoner, nabestaande of verantwoordelijke een goed gevoel heeft bij het proces. Antikipedia is trots op dat dat ook de punten zijn die klanten ons teruggeven. 

Professionele ontruiming woning

Antikipedia is uitgerust met de juiste kennis én materialen voor het professioneel en efficiënt ontruimen van een woning. Na een uitgebreide inventarisatie van uw wensen, verzorgt Antikipedia het verdere proces. De woning volledig ontruimen? Het inzetten van een schoonmaakteam of een schilder regelen? Wat het ook is: Antikipedia zorgt voor een perfecte oplevering van de woning, waarbij de inboedel tegen een eerlijke prijs op waarde wordt geschat. 

Krijg de juiste waarde voor uw inboedel

Een huis ontruimen is vaak een emotionele gebeurtenis. Het is het afsluiten van een hoofdstuk waarbij u de bewoner, overledene of dierbare niet te kort wilt doen. Doordat Antikipedia beschikt over ruime kennis bij het taxeren van antiek, kunstobjecten en andere kostbare items, weet u zeker dat u een eerlijk prijs krijgt voor de inboedel. Vanwege deze expertise werken we ook veelvuldig samen met notarissen, deurwaarders en executeur testamentairs. Het is de missie van Antikipedia om u de juiste prijs voor de inboedel te geven. 

Meer weten over woningontruiming? 

Wat zijn uw wensen op het gebied van woningopruiming? Antikipedia gelooft in een persoonlijke aanpak. Geen situatie is hetzelfde en daarom is bijna alles bespreekbaar. Neem vrijblijvend contact met ons op. We leggen u graag de mogelijkheden voor. 

Vraag nú een vrijblijvende offerte!

In welke Regio werkt antikipedia?

Antikipedia werkt in heel Nederland, maar vooral in de provincies: Gelderland, Noord-brabant en Overijssel.

Tevreden klanten wonen in plaatsen als: Arnhem, Oosterbeek, Nijmegen, Den Bosch, Veenendaal, Ede, Apeldoorn, Zutphen & Doetinchem