--> Antikipedia - Taxatie antiek en inboedel

Over Antikipedia

Een huis ontruimen kan vaak overweldigend aanvoelen. Er gaat emotie mee gepaard. Zeker wanneer het de woning en de persoonlijke bezittingen van een dierbare betreft. U wilt niet alleen dat de woning netjes wordt leeggehaald, maar ook dat de aanwezige spullen op waarde worden geschat. Moet u bijvoorbeeld antiek taxeren? Moet iemand de inboedel opkopen? Er waar moet u nog meer aan denken? Hoe fijn is het dan dat u een betrouwbare partij heeft die dit voor u kan verzorgen. 

Antikipedia biedt een totaaloplossing voor woningontruiming 

Antikipedia is al vele jaren dé betrouwbare partij in Nederland op het gebied van woningen ontruimen, het veilig transporteren van waardevolle goederen én het taxeren van kostbare items zoals antiek, kunstobjecten- en sieraden. Daarbij staat vertrouwen en integriteit voorop. Daarom werkt Antikipedia ook veelvuldig samen met notarissen, deurwaarders en testamentair executeurs. De mensen bij Antikipedia stellen u, de klant, centraal. Door op een laagdrempelige manier met elkaar om te gaan, zorgt Antikipedia voor een vakkundige en respectvolle afhandeling bij elke woningontruiming. 

Werkwijze en diensten Antikipedia

Een huis ontruimen vraagt om maatwerk. Wat voor de een reguliere vaas, beeldje of meubelstuk lijkt, kan voor iemand anders een grote emotionele waarde hebben. Antikipedia begrijpt deze emoties. Daarom maken we vooraf een uitgebreide inventarisatie van uw wensen en verwachtingen, zodat het proces daarna soepel en duidelijk verloopt. Daarbij is het een fijne wetenschap dat Antikipedia u vrijwel het hele proces uit handen kan nemen. Zo verzorgen we:

  • Een volledige huisontruiming, bijvoorbeeld bij verhuizing en/of overlijden
  • Professionele taxering van kunst en antieke voorwerpen
  • Veilig en gedegen transport van de kostbare items
  • Ondersteuning en begeleiding van (digitale) verkopen via (online) veilingen
  • Advies m.b.t. de waardebepaling en verkoop van items
  • Afstemming en contact met een notaris, deurwaarder of executeur testamentair 

Over Antikipedia

Chris Hofs eigenaar Antikipedia

Drijvende kracht achter Antikipedia is bevlogen eigenaar Chris Hofs. Na een aantal jaar in de antiek branche en voor een gerenommeerd veilingbedrijf te hebben gewerkt, besloot hij Antikipedia in het leven te roepen. Hij ziet het als zijn missie om zijn grote kennis op het gebied van antiek, kunst- en sierraden in te zetten om mensen te begeleiden bij  woningopruiming. Altijd met oog voor de klant, op basis van respect en integriteit. 

Meer weten over Antikipedia?

Wilt u meer weten over de werkwijze van Antikipedia en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem direct contact op en we bespreken graag de mogelijkheden met u. 

In welke Regio werkt antikipedia?

Antikipedia werkt in heel Nederland, maar vooral in de provincies: Gelderland, Noord-brabant en Overijssel.

Tevreden klanten wonen in plaatsen als: Arnhem, Oosterbeek, Nijmegen, Den Bosch, Veenendaal, Ede, Apeldoorn, Zutphen & Doetinchem