--> Antikipedia - Transport antiek en kunstobjecten

Transport

Transport met Antikipedia 

Het zorgvuldig vervoeren van antiek en kunstobjecten is een vak apart. Het is niet zomaar iets verhuizen. Antieke items vergt een specialistische aanpak, waarbij rekening moet worden gehouden met breekbaarheid, vochtigheid en temperatuur. Het is dan ook verstandig om dit proces toe te vertrouwen aan een expert. Iemand die weet wat er allemaal bij komt kijken en de bijzondere items, waar misschien ook nog een emotionele binding mee is, respectvol te behandelen. 

Transport van antiek met zorg uitgevoerd 

Antikipedia heeft ruim vijftien jaar ervaring met het verpakken én vervoeren van bijzondere items of zelfs complete inboedels. Dit doen we voor particulieren, veilingen, kunstinstellingen en musea. Kortom: u kunt dit met een gerust hart aan ons overlaten. Direct na de woningontruiming of na afloop van een veiling kunnen wij de verdere afhandeling van u overnemen. 

Totaaloplossing: antiek taxeren en verzenden

Als onafhankelijke taxateur kan Antikipedia niet alleen de daadwerkelijk verzending, maar ook het gehele voortraject verzorgen. Van woningontruiming tot taxatie en logistiek van het transport: Antikipedia is dé partij in Nederland met de juiste kennis en ervaring op dit vlak. Onze klanten ervaren veel rust omdat ze weten dat wij het gehele proces uit handen kunnen nemen. 

Meer weten over transport van antiek en inboedels?

Wilt u meer weten over onze werkwijze of de mogelijkheden met betrekking tot het professioneel vervoeren van kostbare items? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We laten u graag kennismaken met de mogelijkheden. 

Vraag nú een vrijblijvende offerte!

In welke Regio werkt antikipedia?

Antikipedia werkt in heel Nederland, maar vooral in de provincies: Gelderland, Noord-brabant en Overijssel.

Tevreden klanten wonen in plaatsen als: Arnhem, Oosterbeek, Nijmegen, Den Bosch, Veenendaal, Ede, Apeldoorn, Zutphen & Doetinchem